Ads Top



සුදුලූනු නිසා ඔයාටත් අසාත්මිකතා එනවද? (Garlic Allergy) - අපි මේ ගැන කතා කරමු!
අපේ ශ්‍රී ලාංකික ඉවුම් පිහුම් වලදී සුදුලූනු කියන්නේ නැතුවම බැරි දෙයක් නේද? හොද්දකට, මැල්ලුමකට, තෙල් දාන දේකට වුණත් සුදුලූනු බික් දෙක තුනක් එකතු කරාම එන සුවඳයි, රසයයි... ඒක නිකන්ම නිකන් කෑමක් නෙවෙයි, ඒක හැඟීමක්. ඒත් ඔයා දන්නවද, අපි මේ තරම් ආසාවෙන් කන සුදුලූනු, සමහර අයට භයානක අසාත්මිකතාවක් (allergy) https://nirogilanka.com/what-to-know-about-garlic-allergies/
Reviewed by Dr. Sophia Charlotte MD on 8:47:00 PM Rating: 5